Välkommen till Scrillnet

Scrillnet gör det möjligt för våra kunder att skapa en framgångsrik tillväxt. Genom våra affärssystem och ett nära partnerskap tillsammans med ett starkt affärsfokus, hjälper vi företag att växa både som varumärke och i sin försäljning. Få kontroll på era processer och skapa möjligheter till en sund tillväxt med hjälp av oss.

Ett företag som sticker ut

På Scrillnet tror vi på kraften av skräddarsydda lösningar. Till skillnad från standardiserade system, fokuserar vi på att skapa lösningar som är anpassade efter dina specifika affärsprocesser och mål, vilket ger dig en konkurrensfördel.

Flexibilitet i Kärnan

Våra system är utformade med en flexibel arkitektur som enkelt kan anpassas och utvidgas i takt med att ditt företag växer.

Data-Driven Beslutsfattande

Förvandla data till insikter med våra kraftfulla analytiska verktyg som hjälper dig att fatta smartare, data-drivna beslut.

Automatisera och Effektivisera

Automatisera tidskrävande uppgifter och optimera dina affärsprocesser med våra intelligenta affärssystem.

Säkerhet och Pålitlighet

Skydda din verksamhetsdata med våra robusta säkerhetsfunktioner och tillförlitliga system som garanterar kontinuerlig drift.

Användarvänlig Design

Våra system är utvecklade med användaren i fokus, vilket garanterar en intuitiv och lättanvänd upplevelse för alla anställda.

Personlig Support

Vi erbjuder personlig support och utbildning för att säkerställa att ditt team får ut det mesta av våra lösningar.

Kostnadsfri offert

Skicka din e-postadress så kontakta vi dig så snabbt vi kan. Vi delar aldrig din E-postadress med tredje part.

  System

  Upptäck Scrillnets avancerade affärssystem, designade för att skala och anpassa sig efter din verksamhets unika behov. Våra system inkluderar intuitiva CRM-lösningar, effektiva inventeringshanteringssystem och integrerade finansiella verktyg för att förenkla och optimera din affärsverksamhet.

  • Kompletta branschsystem
  • Skräddarsydda system
  • Bassystem
  Läs mer
  Skärmdump av ett affärssystem med kartöversikt och dashboard som visar statistik över skapade samt bekräftade offerter, planerade och klarrapporterade projekt.

  Tjänster

  Scrillnet erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive anpassad mjukvaruutveckling, systemintegration, och kontinuerlig teknisk support. Vårt team av experter arbetar tätt tillsammans med din organisation för att säkerställa en smidig övergång och maximal effektivitet.

  • Leads
  • Kalkyl
  • Offert
  Läs mer

  Vår grundidé är enkel, men kräver engagemang, kunskap och nära samarbeten.

  Resan till att bli en stark leverantör på marknaden har tagit fart snabbt och vi märkte tidigt att vi har hittat ett arbetssätt och tjänst som gör sig väldigt attraktiv på marknaden. I en djungel av färdiga affärssystem och en trend som uppmanar stora som små företag att skapa ändlösa antal API-anslutningar och månadstjänster, så erbjuder vi en utmanande strategi. Vi skapar kundanpassade affärssystem för små och medelstora företag. Med vår strategi får våra kunder sin viktigaste data under ett paraply, vilket då skapar en spårbarhet ner i detaljnivå för deras affärer.

  Scrillnet Creative

  0
  st

  projekt klara

  0
  års

  erfarenhet

  0
  st

  glada kunder

  0
  st

  sponsrade föreningar

  Senaste nytt

  Nya Medarbetare
  Välkommen Fredrik Belin

  The new guy! Möt Fredrik Belin, det senaste tillskottet i vårt team och en riktig dynamo! 🌟 Med en bakgrund i racingvärlden, där han har […]

  Såhär säger våra 55+ kunder.

  • 5.0 av 5

   Med Scrillnet har vi kunnat effektivisera våra processer och öka vår produktivitet avsevärt.

   Mikael Hellgren
  • 4.9 av 5

   Fantastiskt kundservice och ett system som verkligen förstår våra behov.

   Daniel Tadic