Om Scrillnet

Scrillnet grundades med en vision att leverera skräddarsydda affärssystem till säljorganisationer och tillväxtföretag.

Vilka Scrillnet är

Vår grundidé är enkel, men kräver engagemang, kunskap och nära samarbeten.

Resan till att bli en stark leverantör på marknaden har tagit fart snabbt och vi märkte tidigt att vi har hittat ett arbetssätt och tjänst som gör sig väldigt attraktiv på marknaden.

I en djungel av färdiga affärssystem och en trend som uppmanar stora som små företag att skapa ändlösa antal API-anslutningar och månadstjänster, så erbjuder vi en utmanande strategi. Vi skapar kundanpassade affärssystem för små och medelstora företag.

Med vår strategi får våra kunder sin viktigaste data under ett paraply, vilket då skapar en spårbarhet ner i detaljnivå för deras affärer.

Målsättningen är att alltid ha branschens bästa erbjudande och för att kunna leverera det arbetar vi löpande med att utveckla vår verksamhet, genom nya tjänster och kompetenser som vi ser att våra kunder har behov av.

Vi utgår från Teknikdalen i Borlänge Dalarna där hela teamet är samlat tillsammans med partners i branschen men våra kunder finns i hela Norden, allt ifrån timmerhustillverkare i nordnorge till reliningföretag i Stockholm.


106 st
projekt klara
25 års
erfarenhet
55 st
glada kunder
3 st
sponsrade föreningar

Scrillnet Creative


Roger Olausson

VD/Projektledare
roger.olausson@scrillnet.se 073-144 22 77

Malin Malmberg

Designer
malin.malmberg@scrillnet.se

Markus Palmenäs

Utvecklare
markus.palmenas@scrillnet.se 073-885 73 77