Democenter och offertförfrågan

Här finner du vår kollektion av demomaterial och lätt åtkomst till relevant information.

Scrillnet Democenter

Leads

På Scrillnet förstår vi vikten av kvalitativa leads för att driva tillväxt och framgång. Vår expertis inom digital utveckling och skräddarsydda affärssystem gör oss till en idealisk partner för att omvandla potentiella leads till lönsamma affärsmöjligheter. Genom att använda våra innovativa lösningar kan ditt företag effektivt hantera och optimera leadsgenerering och kunduppföljning.

Kalkyl

På Scrillnet förstår vi vikten av noggrann och effektiv kalkylering för ditt företags framgång. Våra skräddarsydda affärssystem inkluderar avancerade kalkylverktyg som är anpassade till just ditt företags unika behov.

Offertverktyg

Skapa dina egna mallar med Scrillnets interaktiva offerverktyg

Lagerhantering & Artikelregister

Vår plattform erbjuder en dynamisk koppling till Fortnox lager, vilket säkerställer att lagersaldot uppdateras i realtid vid offertskapande. Dessutom kan användarna skapa anpassade lagerprognoser, vilket är avgörande för att förutsäga och planera för framtida produktbehov.

Tidrapportering & lön

Vårt system är designat för att förenkla och effektivisera hanteringen av medarbetarnas tider och löner. Anpassade moduler, smidig integration med Fortnox och avancerade funktioner för olika lönesystem – vi har allt som ditt företag behöver för att hantera tider och löner effektivt och exakt.

Effektivisera din faktureringsprocess

Strävar du efter en smidigare faktureringsprocess för ditt företag? Med Scrillnet kan du glömma kvällsarbete och osäkerheten kring komplett fakturering. Vårt skräddarsydda affärssystem erbjuder en integrerad fakturamodul, speciellt utformad för att hantera den kritiska uppgiften att säkerställa betalning för dina tjänster.

Ekonomiuppföljning

Ekonomiuppföljning är en avgörande del av företagets framgång. Att ha en tydlig överblick och förståelse för företagets finansiella hälsa är inte bara viktigt för daglig drift, utan också för långsiktig strategisk planering. I denna introduktion till ekonomiuppföljning, kommer vi att gå igenom hur Scrillnet kan hjälpa ditt företag att effektivisera och optimera denna kritiska process.

Projektuppföljning

Projektuppföljning är en central del av Scrillnets tjänsteutbud. Företagets skräddarsydda affärssystem innefattar omfattande funktioner för projektuppföljning, vilket möjliggör för företag att effektivt hantera och övervaka alla aspekter av sina projekt. Dessa system stöder både planering och genomförande, och ger en överblick över pågående och avslutade projekt.

Egenkontroller

Säkerställ högsta Kvalitet och Säkerhet med Scrillnets Digitala Egenkontroller Scrillnets affärssystem erbjuder en integrerad lösning för egenkontroller inom byggbranschen. Med vårt system kan ditt företag enkelt följa upp kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljökrav. Det digitala formatet säkerställer att alla kontroller genomförs fackmässigt och uppfyller gällande myndighetskrav. Skapa och anpassa checklistor digitalt för en effektivare och säkrare arbetsmiljö.

Formulär

Med våra anpassningsbara formulär kan du enkelt hantera allt från egenkontroller och arbetsmiljöenkäter till garantibevis och kundenkäter. Förbättra din verksamhets kvalitetssäkring och engagera dina kunder och anställda på ett mer effektivt sätt.

Offertförfrågan

Vill du veta mer om vårt system eller specifik funktion, fyll i dina uppgifter så återkopplar vi så snart vi kan!