Skräddarsytt system

Vi gör det möjligt för våra kunder att skapa en framgångsrik tillväxt. Genom våra affärssystem och ett nära partnerskap tillsammans med ett starkt affärsfokus, hjälper vi företag att växa både som varumärke och i sin försäljning. Med år av erfarenhet och kompetenta medarbetare så kan vi erbjuda en bred och stark portfölj av lösningar som täcker kundens digitala behov. Scrillnet bygger samtliga lösningar och plattformar från grunden vilket ger våra kunder en egen unik produkt, vilket stärker kundens varumärke. Få kontroll på era processer och skapa möjligheter till en sund tillväxt med hjälp av oss.

Person som använder ett affärssystem på en tablet med holografiska statistikdiagram och analyser som svävar ovanför skärmen.

Effektivitet

Skalbarhet

Anpassningsbarhet

Säkerhet

Populära funktioner i våra kunders affärssystem

Med vårt system för solcellsföretag så använder ni samma system från första mötet med kunden till sista fakturan är skickad. Du kan tydligt visa kunden hur mycket det kommer att kosta och hur mycket kunden väntas tjäna på solcellerna. Kunden kan även signera avtalet direkt med Bank-ID. Du kan sedan planera in montörer och få överblick över alla projekt samtidigt.

Att använda våra system ska spara tid och öka er lönsamhet.

Funktionalitet i vårt affärssystem
 • Smarta kalkyler
 • Skalbar design
 • Kundanpassad tidsrapportering
 • Skalbar ekonomiuppföljning
Illustration av tre personer som arbetar med ett affärssystem på en stor dataskärm.

Kostnadsfri offert

Skicka din e-postadress så kontakta vi dig så snabbt vi kan. Vi delar aldrig din E-postadress med tredje part.

  Effektivisera din verksamhet med Scrillnets skräddarsydda system

  Vår expertis ligger i att skapa skräddarsydda affärssystem som inte bara uppfyller dina unika krav utan också driver din verksamhet mot smidigare drift och starkare tillväxt. Med Scrillnet’s specialanpassade system får du allt du behöver på en och samma plattform – från leadshantering till fakturering, allt designat för att passa just din verksamhets struktur och ambitioner.

  Fördelar med vårt system
  • Samla allt på ett ställe
  • Anpassning efter behov
  • Säker och pålitlig datahantering
  • Stöd för tillväxt
  Animerade affärspersoner som diskuterar datavisualiseringar och diagram på en stor digital platta, representerande arbete med ett affärssystem.