Offert

Effektivisera din affärsprocess med skräddarsydda offerter från Scrillnet. Vår expertis säkerställer att varje offert speglar ditt företags unika behov och värderingar, oavsett bransch eller storlek. Med Scrillnet är varje offert ett steg närmare framgång.

Personligt

Mallar

Interaktivt

Foto/Video

Skapa skräddarsydda anbuds- och offertmallar med Scrillnet affärssystem

Scrillnet Affärssystem erbjuder möjligheten att utforma skräddarsydda anbuds- och offertmallar för bygg-, mark- och entreprenadprojekt. Dessa mallar är anpassningsbara för olika kundtyper, projekt eller uppdrag, och optimerade för just din verksamhet. Med Scrillnet samlas all projektrelaterad information och bilagor på en plattform, vilket säkerställer att alla relevanta villkor och reservationer inkluderas.

Vi erbjuder
 • Innovativa lösningar
 • Anpassad integration
 • Användarvänlig design
 • Snabb support
Illustration av ett affärssystem gränssnitt på en datorskärm, med ikoner och textavsnitt relaterade till ekonomi.

Kostnadsfri offert

Skicka din e-postadress så kontakta vi dig så snabbt vi kan. Vi delar aldrig din E-postadress med tredje part.

  Professionella offerter

  En professionellt utformad offert är ett effektivt verktyg för försäljning. Genom Scrillnet kan du snabbt skapa och återanvända professionella anbud och offerter, anpassade för specifika behov. Detta minskar tidsåtgången och stressen kring anbuds- och offertprocessen. Upplev fördelarna med ett anpassat affärssystem – börja använda Scrillnet Affärssystem redan idag.

  Fördelar med vår offertfunktion
  • Personlig kundupplevelse
  • Feedback-loop
  • Engagerande innehåll
  • Analys och uppföljning
  Affärsperson framför en presentation med diagram och grafer som representerar tillväxt i ett affärssystem.

  FAQ för Offert

  Scrillnet specialiserar sig på att skapa kundanpassade affärssystem. Det innebär att varje offert vi producerar är skräddarsydd för ditt företags unika behov, från solcellsförsäljning till reliningföretag. Vi fokuserar på att integrera alla aspekter av ditt affärsflöde för att förenkla och effektivisera offerthanteringen.

  Vi har utvecklat en rad olika affärssystem för olika typer av verksamheter, där vi inkluderar smarta offerlösningar. Exempel inkluderar system för solcellsförsäljning och montageplanering, fönsterförsäljning, och reliningföretag. Varje projekt är unikt och vi delar gärna specifika exempel som relaterar till ditt affärsområde.

  Våra affärssystem för offertskapande inkluderar funktioner som digital signering med Bank-ID, skalbar design, anpassad tidsrapportering, och integrering med andra system som Fortnox. Vi fokuserar på att göra systemet användarvänligt och effektivt för ditt team.

  Vi börjar med att förstå ditt företags unika behov och utmaningar. Därefter utvecklar vi en lösning som är skräddarsydd för just dina krav. Detta innebär att varje detalj i systemet, från leadshantering till fakturering, är utformad för att stödja och förstärka ditt företags verksamhet.

  För att komma igång, kontakta oss på hej@scrillnet.se eller ring 010-204 70 01. Vi kan diskutera dina behov och hur vi kan skapa en offertlösning som passar just ditt företag. Du kan även besöka oss på Forskargatan 3, 781 70 Borlänge för ett personligt möte.