Ny kund

Scrillnet och Wettersol AB lanserar skräddarsytt affärssystem för solpanelindustrin

Borlänge, [2023-12-01] – I en värld där solenergi blir allt viktigare, tar Scrillnet AB och Wettersol AB ett lysande steg framåt. Idag meddelar de stolt lanseringen av ett helt nytt, skräddarsytt affärssystem designat för att revolutionera försäljningen av solpaneler. Detta system, som är resultatet av ett nära samarbete mellan de två företagen, är en fullträff när det gäller att möta Wettersols specifika behov inom försäljning, projektplanering och logistik.

“Vi är nöjda över att ha samarbetat med Scrillnet AB, de är ett företag som står för kvalitet och gillar att utmana branschen genom att ta leverans till en ny nivå, precis som vi” säger Magnus Juvén, VD för Wettersol AB. “De har verkligen lyssnat på våra behov och levererat ett system som överträffar alla förväntningar. Från kalkyl till projektplanering, allt har skräddarsytts med precision.”

Det nya systemet är inte bara ett mästerverk i anpassning, utan det inkluderar också sömlösa integrationer med Fortnox för att automatisera kritiska flöden såsom fakturering, tidrapportering, lönehantering och projektuppföljning ur en ekonomisk synvinkel. “Dessa integrationer är game-changers,” tillägger Juvén. “De sparar oss värdefull tid och minimerar risken för fel, vilket gör att vi kan fokusera på det vi gör bäst – att ge våra kunder de bästa solenergilösningarna.”

“Att arbeta med Wettersol AB har varit en fantastisk resa,” säger Roger Olausson, VD för Scrillnet AB. “Att se hur vårt system direkt bidrar till Wettersols framgång är oerhört tillfredsställande. Detta projekt visar vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar som verkligen gör skillnad.”

För mer information om detta innovativa system och framtida samarbeten mellan Scrillnet AB och Wettersol AB, kontakta roger.olausson@scrillnet.se

Om Scrillnet AB
Scrillnet AB är en ledande aktör inom utveckling av kundanpassade affärssystem. Genom att kombinera kreativitet med teknisk expertis, är Scrillnet AB engagerade i att leverera skräddarsydda lösningar som hjälper företag att växa och utvecklas.

Om Wettersol AB
Wettersol AB är en dynamisk aktör inom solenergibranschen, dedikerade till att erbjuda innovativa och hållbara lösningar för sina kunder. Genom att samarbeta med Scrillnet AB har Wettersol AB tagit ett stort steg framåt i effektiviseringen och automatiseringen av sin försäljningsprocess.