Föreningar

Revolutionera Er Föreningshantering med Scrillnet

Välkommen till nästa nivå av föreningsadministration! Scrillnet presenterar banbrytande affärssystem skräddarsydda för sportföreningar. Från ishockeyklubbar i de isiga arenorna till fotbollsföreningar på de gröna fälten – våra lösningar är designade för att effektivisera och förädla er verksamhet. Upptäck hur våra innovativa system kan transformera ert sätt att hantera sponsorer, medlemmar och ekonomi, allt samlat på ett ställe.

Grönt gräs på en tom fotbollsstadion upplyst av strålkastare i skymningen.

Sponsorhantering

Medlemsregister

Planering

Fakturering

Unika Funktioner för Framgångsrika Partnerskap

Scrillnets system är inte bara ett administrativt verktyg – det är en strategisk partner. Med våra interaktiva 2-D modeller kan ni enkelt överblicka och hantera sponsorplatser, säkerställa optimal exponering för era partners. Vårt avancerade faktureringssystem och medlemsregister är intuitivt och anpassningsbart, vilket gör det smidigt för er att hålla koll på intäkter och medlemsdata. Allt detta samtidigt som ni kan erbjuda era sponsorer och medlemmar en upplevelse utöver det vanliga.

Skärmbild av ett affärssystem med modul för sponsorhantering som visar en hockeyarena med reklamplaceringar.

Ta Steget mot Framtidens Föreningshantering

Ta kontroll över er förenings framtid med Scrillnet. Vår erfarenhet och innovation garanterar en lösning som inte bara möter, utan överträffar era behov. Vare sig det gäller att maximera sponsorintäkter eller effektivisera medlemsadministrationen, står vi redo att hjälpa er. Välj Scrillnet – där varje detalj räknas i matchen mot framgång.

Användargränssnitt av ett affärssystem med en kalenderfunktion som visar schemalagda händelser och möten för november 2022.

Kostnadsfri offert

Skicka din e-postadress så kontakta vi dig så snabbt vi kan. Vi delar aldrig din E-postadress med tredje part.