Vilka är Dala Solenergi AB

Lokal närvaro

Vi är baserade i Dalarna och har skapat oss en bra förståelse för de specifika kraven och behoven i vårt lokala samhälle. Vi är stolta över att kunna stödja vår lokala ekonomi och samtidigt ge våra kunder högkvalitativa solcellsinstallationer.

 

Korta leveranstider

Vi har valt att utföra ett begränsat antal installationer under 2023 för att kunna erbjuda korta leveranstider. Genom att ha en välorganiserad logistik och samarbeta med pålitliga leverantörer kan vi garantera att din solcellsanläggning levereras och installeras på kort tid utan att kompromissa med kvaliteten.

 

Erfarenhet och kompetens

Dala Solenergi är idag utbildare av nya Solcellsmontörer i mellansverige på Uppdrag av Nercia
Vi på Dala Solenergi är stolta över att kunna spela en central roll i utvecklingen av solenergiindustrin i Mellansverige. Som utbildningspartner för Nercia, en av branschens mest respekterade namn, har vi fått förtroendet att utbilda framtidens solcellsmontörer genom utbildningsföretaget Nercia.

Vår främsta uppgift är att säkerställa att blivande solcellsmontörer är välutbildade och har de färdigheter som krävs för att bygga säkra, effektiva och pålitliga solenergianläggningar. Genom våra utbildningsprogram och kurser strävar vi efter att höja kompetensnivån inom solcellstekniken och därigenom bidra till en hållbarare framtid.

Vi är hedrade över vårt samarbete med Nercia sedan 2015, som är en branschledande aktör inom förnybar energi. Deras erfarenhet och expertis är ovärderlig för våra utbildningsprogram, och tillsammans arbetar vi för att förse regionen med kvalificerade solcellsmontörer som kan driva på utvecklingen av solenergi.