Hosting

Samla er digitala närvaro till en leverantör


Har du många kontaktvägar och leverantörsfakturor? Samla allt hos oss, en kontaktperson, en leverantör. Säkerhet och hållbara lösningar som enkelt kan justeras efter behov är en vardag för oss.  Våra kunder väljer oss för att få snabb och enkel hjälp när behovet uppstår.

En nyanställd? Domänbyte? Konfigurering av dator? Ja behoven är många, och vi hjälper er med allt. IT behöver inte vara svårt, inte med Scrillnet som leverantör iallfall.

Markus berättar gärna mer

markus.palmenas@scrillnet.se 073-885 73 77

Microsoft 365

Scrillnet hanterar och administrerar dina mailtjänster och du får direktsupport av en lokal leverantör och alltid personlig kontakt. Vi sätter upp korrekta lösningar för ditt företag för att du ska känna dig säker och trygg! Behöver er personal utbildning för molntjänster och Microsoft 365? Vi hjälper er.

Berätta mer om microsoft 365

Service Desk

Hos Scrillnet har du alltid direktkontakt med rätt kompetens, ett direktsamtal bort. Vi vet vad riktigt bra support innebär och vi strävar alltid efter att ge dig som kund en trygg & proffsig upplevelse.

Personlig Support

Webbhotell och domäner

Scrillnet samarbetar med några av marknadens säkraste hostingleverantörer och vi prioriterar hasighet, säkerhet och bra support. Vi håller en nivå långt över branschstandard när det gäller säkerhets- kopiering och supporthantering. Samla er digitala närvaro till en leverantör, smidigt och enkelt!

Vi berättar gärna mer